Bir üzünçlü bir sevinçli haber 🤗

Uzun zamandır yokum yine buralarda. Daha önce demiştim, depresyondayken uğruyorum buraya diye. Aslında iyiyim, sıkıntı yok. Hatta şuan çok çok iyiyim, anlatıcam sabret. Dur bak ne diycem. Eğer bilgisayardan girdiysen şu şarkıyı aç arkada çalsın sen okumaya devam et. Telefondan okuyorsan okuduktan sonra aç dinle. Unutma ama! İyi gelecek sana 😊


Önce depresyon nedenimdem bahsedeyim ya da onu boşver de sonucuna geleyim ben en iyisi. Sulu boyayla aram limoni.
(Sonuç bu işte. Sulu boyaya küstüm)
El becerim iyidir ama yetenek konusunda düşünceliyim. Gerçi insanların çabasını  yeteneğe bağlamaktan hoşlanmıyorum. Çalışmayınca olmuyor arkadaş. Her gün ama her gün çizmek, kendini geliştirmek gerek. Düşünsene aylarca gece gündüz çalışmışsın ve bunun sonucunda bi yerlere gelmişsin. Adamın teki karşına geçip "yeaww sende yetenek var, gelirsin tabii " diyor. Hiyeyt deyip dalma sebebi. O yüzden başarıyı küçümsemek gibi geliyor bana 'yetenek' deyip sıyrılmak.

(Bak o da geldi başıma. İki yıl önce sıkı bi diyete girdim beni zayıflamış görenler "ay cınım hastalık yüzünden nasıl zayıflamışsın" falan dediler. He babam he. Aç yattım ben. Gece midemin gurultusundan uyuyamadım. Hâlâ da deli gibi dikkat ediyorum ne yediğime. Gerçi artık diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum. Onu da anlatayım bigün.
Hastalıktan falan değil. O benim irademden kaynaklı 😂 Zahmetsiz rahmet olmuyor.)

 Bu  işin özü çalışmak e tabi az biraz yetenek ve yatkınlık da gerek ama çokça azim çokça sabır çokça istikrar. Heh işte o yok bende. İstediğim şey anında olsun istiyorum. Olmayınca bozuşuyorum o işle. Ama bu biraz başka sanki. Bir hayalim vardı bir iki kişiye söylediğim. Sonra ne oldu bilmiyorum ama bir gün tamam dedim olmuyor bırak ve bıraktım... Sulu boyayı... Şimdilik... Ne kadar sürer bu küskünlük bilmiyorum ama çok üzüntülüyüm, hayallerim askıda..
Neyse bırakalım bunu gelelim sevinçli habere. Bu sabah doktor kontrolüm vardı. Yani kontrol dediğime bakma sen. Kan veriyorum kanımı inceliyorlar. Biliyorsun crohn hastasıyım. Dur yaw abartma hemen. Sağ yanımdaki imtihanım, hamd sebebim, şefkat tokadım..
Varlığıyla yokluğu belli değil ama doktorum işte pimpirikli.. ilaç kullanıyorum dört yıldır. E yan etkileri var ilacın. Hangisinin yok ki. Karaciğerdi böbrekti oydu buydu derken tüm vücut check up..
Doktorum pimpirikli
Yasemin cilt doktoruna da git benlerine baksın. Yaw yüzümde bir tane ben var abartmasak mı 😲
Yasemin güneş kremi kullanmadan dışarı çıkma! Bol bol sür.🙄
Yasemin genel cerraha gittin mi bak onu ihmal etme.
Yasemiiiinnnn!!
Tamam canım doktorcum tamam. Hepsine tamam.

Beni kan tutuyor ah kan verirken ne maceralar yaşadım bir bilsen. Hatta birini anlattım bak burda. Okuma ama rezillik yani. Ama sana bir şey söyleyeyim mi kan verirken bayılmaktan daha kötü bir şey varsa o da anesteziden uyanırken ağlamak. Yaptım, onu da yaptım.
Neyse bunu da bırakalım bu sabah hem kan vermek hem de ilaç almak için doktora gittim.  Canım doktorum 😍 artık ilacı bırakalım mı dedi. Yaw, dedim. Sen, dedim. Ciddi misin, dedim.
'İyisin di mi' diye sordu sonra.
( Dur şimdi burda bir parantez açmam lazım. Son günlerde biraz stresliyim nedenini boşver. İki üç gündür karnım ağrıyor çünkü stres kronu tetikliyor. Bir de dün kurs arkadaşlarıma götürmek için boool çikolatalı kurabiye yaptım ama ne kadar çok çikolata koyduysam tam bir çikolata bombası oldu ve itiraf ediyorum bana görgüsüz demesinler diye o kurabiyeleri götürmedim. Yine itiraf ediyorum ki biraz yedim. Çünkü çikolata 😍 ama stres dışında çikolata da kronumu tetikliyor ve hatta çay da 😂 ama çaysız olmaz. Yani bugün doktora giderken biraz karnım ağrıyordu. Kron çok şükür ki bende yalnızca karın ağrısı yaptı. Ama şiddetli bir karın ağrısı 😅 kapa parantezi. )

"İyiyim" dedim. Süperim.. itiraf ediyorum yalan söyledim.
" O zaman ilacı keselim geri gelecekse gelsin 💪 ama sana gelmez. Tekrarlanacağını sanmıyorum" dedi. Canım doktorum, motivasyon kaynağım.
Kan da vermene gerek yok. Geçen seferki sonuçların iyi çıkmış  deyip yolladı beni.

O zaman bunu bol şerbetli bi tatlıyla kutlamalı. 🤤🤤 Şaka şaka yemedim tabii. O kurabiyelerden kanıma bulaşan şekeri temizlemek aylarımı alır. 😂 Yaw şaka ondan değil. Kilo aldım 🙊🙊🙊

Bu da böyle bir gündü işte. Mutlu olunca paylaşmak istedim. Aslında boş konuştum biraz. Okumadıysan okuma ya 😅 biraz geç oldu ama  olsun..

Bay Bay İmuran 

 Dipnot: Otobüste yazdım düzeltmeden yayınladım. Hata varsa affola 😅



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Deprem

BABAANNEM İÇİN..